Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Kurtlar Vadisi Riemann Hipotezi

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ile Putin arasında yapılan görüşme öncesi Putin’in Erdoğan’ı Kremlin Sarayı’nda ayakta beklediği görüntüler ortaya çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İbrahım aydınoglu 8 yıl önce

niçin şaşirdınız bundan doğal ne olabılır misafır perver ilk Ada'mi adam gıbı karışlarlar

Avatar
koç 8 yıl önce

Rusya avrupadan daha sadık bir dost avrupa kıvırtiyor

Avatar
Ops54 8 yıl önce

Bunların böyle saygılı olduğuna bakmayın bunlar çocuk katilidir..

Avatar
ercan 8 yıl önce

Bu şekilde haberi carpitacaginiza ve insanların sırf sizin haber diye kisiliginizi yansittiginiz tavirlarinizdan dolayi insan sevsede gıcık gidiyor. Be insaf. Arkadasin dediği gibi deseniz ya ( helal sana başkan adam gibi adamsın. Adam gibi adam karşılıyorsun. Dostlar ayakta, yerin dibinde değil. .....) zormu sempati duydurtsanız.

Avatar
İbrahim 8 yıl önce

Sevenin yanında olmak en doğru yol amerika ne zaman iyilik yapmiş kırk yıldır terörü bize müsalet eden Avrupa amerikadir bunlarda bir turlu vazgeçiyoruz neyisine aşık olmuşuz bilmiyoruz

Avatar
ali duru 8 yıl önce

Saygıdeğer insanlar

Avatar
ibrahim gök 8 yıl önce

Dik olursan ayakta karşılarlar oğul

Avatar
Tc 8 yıl önce

Putin her zaman devlet adamlarını bekletirmiş o yüzden 2.bir vaka olmaması için tayib i ayakta beklemiş türkiyenin degerini çok iyi anlamış hayırlısı olur inşaAllah