Öne Çıkanlar suriye türkiye edip yüksel hapis cezası fransa terörist

SON DAKİKA: PKK'lı teröristler Diyarbakır'da emniyete bombalı saldırı gerçekleştirdi!
Diyarbakır'da Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne terör örgütü PKK üyesi teröristlerce saldırıda bulunuldu. PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcı ile gerçekleştirdiği saldırıda ölen ve yaralanan olmadı. Teröristler polisin havaya ateş açmasıyla kaçtı. Kentin bazı sokaklarında ise yolları kapatan göstericiler polise molotof, havai fişekler attı. Polis, göstericileri gaz bombası ve tazyikli su ile dağıttı.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'nde bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne yüzleri maske ile kapalı PKK'lı teröristler el yapımı patlayıcı ile saldırdı. Atılan patlayıcı Şube Müdürlüğünün bahçesine düşerken, olayda ölen ve yaralanan olmadı. Polisin havaya ateş açmasıyla teröristler ara sokaklara kaçtı. Polis teröristleri yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

Koşuyolu Semti'nin Kaynartepe Mahallesi'nde karayoluna çıkan bir grup da seyir halindeki araçları durdurarak sürücülerin anahtarlarını gasp etti. Araçlarla yolu trafiğe kapatan PKK'lılara polis gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale etti. Saldırganlar da polise molotof ve havai fişekler attı. Olaylar sırasında yer yer silah sesleri de duyuldu.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ile Sur ilçelerinde akşam saatlerinde polis ile PKK'lılar arasında olaylar devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.