Öne Çıkanlar terör Şırnak milletvekilleri İETT flaş haber erdoğan

Teröristin üzerinden 'Haç' işareti çıktı
Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonun başarıyla tamamlandığı Şırnak'ın İdil ilçesinde önceki gün, devam eden arama tarama faaliyetleri sırasında bir evin bodrumunda saklanan 6 terörist tespit edildi. Teröristlerin yapılan "teslim ol" çağrılarına ateşle karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, 6 terörist etkisiz hale getirildi.

6 teröristten 2'sinin Şırnak'ın Gabar kırsalından geldiği tespit edildi. Arazi aramasında ise bir PKK'lının ölü olarak ele geçirildiği bildirildi.




HAÇ İŞARET TAŞIYORDU

İdil'de öldürülen teröristlerin birinin üstünden Hıristiyanlığın simgesi olan 'Haç' işareti çıktı. PKK'lı teröristin eşyaları arasında bölücü terör örgütünün ele başı Öcalan'ın fotoğraflarının ve PKK'nın sözde flamasının da üzerinde olduğu anahtarlıklar da çıktı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 8 yıl önce

fransız uşağı ermeniler.yeni sahipleri abd.