Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Kurtlar Vadisi Riemann Hipotezi

The Economist'in Türkiye ve Erdoğan analizi

İngiltere'de yayın yapan The Economist, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki askeri darbe girişiminden sonra Türkiye’de batı karşıtlığının arttığını ve bunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güç kazandırdığını yazdı.

BATI KARŞITLIĞINDAKİ ARTIŞ..

The Economist'in analizinde şu ifadelere yer verildi; “Batı karşıtlığında artış var. Bir ankete göre Türklerin yüzde 84’ü darbe girişimcilerinin ülke dışından yardım aldığına inanıyor, yüzde 70’ten fazlası Amerika’nın parmağı olduğundan şüpheleniyor. Erdoğan ve bakanları Batı’yı çifte standart uygulamakla suçladı ve Fethullah Gülen’in iade edilmemesi durumunda ABD ile ilişkilerin ciddi şekilde bozulacağı uyarısını yapıyor.”

ERDOĞAN GÜÇ KAZANIYOR

Batı’ya yönelik kinin artmasının Erdoğan’a güç kazandırdığı tespitinde bulunan The Economist, “Bir zamanlar Türkiye’nin Avrupa yanlısı olan hükümeti, on yıldır Batı’dan kopuyor. Amerika ve Avrupa’nın darbeye ikircikli yaklaşımı da bu kopuşu hızlandırıyor” yorumunu yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah Göl 8 yıl önce

Net söylüyorum,Avrupa birliğine girmek için referandum yapılmalı.Oyum HAYIR olacaktır.İnanıyorum ki Avrupa'ya hep birlikte HAYIR diyeceğiz.

Avatar
iso 8 yıl önce

Ey batı amerika israil kahpe yahudiler hepinizin sonu gelecek gebereceksiniz görünüz yiyorsa kendiniz delikanlını saldırın bizde annenizi sökelim orospusu cocuklari

Avatar
Sabir 8 yıl önce

Dostu karga olanın burnu hicbirzaman burnu boktan uzak olmaz.

Avatar
Sabir 8 yıl önce

Dostu karga olanın burnu hicbirzaman burnu boktan uzak olmaz.

Avatar
Turan 8 yıl önce

Kendi düşen ağlamaz. Ey avrupa ve amerika DÜŞECEKSİNİZ.
Avrupa ekonomik krizin eşiğinde. Türkiye'nin külüne muhtaç hale gelecekler.
Amerika da zenci vatandaşlarına uyguladığı ırkçıkıkla fena bir iç savaşa kavuşacak. Sonunda da arap baharlarını planlama işini kendine görev edinen amerika kendi baharını yaşayacak.

Avatar
ali 8 yıl önce

türkiyede avrupaya girelim isteyen kırsal kesimde iş güç imkanı olmayanlardı ama artık avrupada da iş kalmadı , avrupaya girmeyi isteyen bir başka grup ise iş , turizm gibi durumlar için düşünen zenginlerdi ki artık bu durum onlar için de çok önemli değil. uzun lafın kısası türkiye güçlenmeye devam ettiği sürece avrupaya hayranlık , zenginliklerine duyulan sevda azalıyor. bir on yıl sonra tarih kitaplarında biz ab'ye girmeye çalışıyorduk denirse şaşırmam