Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Türkiye için bu başlığı attılar: Kilit ülke!

Alman Welt am Sonntag gazetesinin sorularını cevaplayan NATO Genel Sekreteri Jens StoltenbergTürkiye hakkında 'Temel konularda zorlu tartışmalar, müzakerelere rağmen Türkiye Avrupa'nın ve NATO'nun güvenliği için önemli kilit ülke.' ifadesini kullandı. Gazete NATO Genel Sekreteri'nin bu sözlerini manşete taşıdı.

'TÜRKİYESİZ NATO GÜÇSÜZ OLUR'

Türkiye'nin terörle mücadelesinden bahseden Stoltenberg, Türkiye'nin coğrafi konumu ve kriz bölgelerine sınır olması, askeri kabiliyeti gücüyle Radikal dinci teröre karşı çok büyük önem taşıyor. Türkiye NATO'nun Karadeniz, Akdeniz, Kosova, Afganistan bölgelerinde birliği için büyük destek veriyor. Türkiyesiz bir NATO güçsüz olur. Türkiye kadar hiçbir ülke terör saldırılarından bu kadar çekmedi. Türkiye tabii kendi topraklarını savunacak. Türkiyenin beka mücadelesidir. 2016 yılında darbe girişimine katılanlar mahküm edilir." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.