Öne Çıkanlar TRT 1 Silvan MİT tırları rusya Boğaziçi

Ünlü yönetmenin oğlu kaza yaptı: 1 polis şehit
Kaza İstanbul Beşiktaş'ta meydana geldi. Karşı yönden gelen otomobil ile polis aracının kafa kafaya çarpıştığı kazada, bir polis şehit olurken, bir polis de yaralandı. Polis aracı ile çarpışan lüks otomobilin sürücüsünün ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin olduğu ve Çetin'in gözaltına alındığı belirtildi.

Kaza, saat 01.00 sıralarında Çırağan Caddesi, Ziya Kalkavan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, Ortaköy istikametinde ilerleyen ve içerisinde 2 polis memurunun bulunduğu 34 A 4342 plakalı trafik ekibi, karşı istikametten gelen 34 RUZ 27 plakalı lüks otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Polis aracı kazanın şiddetiyle  yol kenarındaki kaldırıma savruldu sonra da demir parmaklıklara çarparak durabildi. Otomobilin ön kısmında büyük hasar oluştu.. 

2 POLİS YARALANDI

Polis memuru İsmet Fatih Alagöz kazanın şiddetiyle araçtan fırlayarak yola savruldu. Aracı kullanan polis memuru ise sürücü koltuğunda sıkışıp kaldı. Otomobil sürücüsünün ise kazayı yara almadan atlattığı öğrenildi. Polis aracı içinde sıkışan memur ekiplerin müdahalesi sonucu araçtan çıkarıldı ve hastaneye kaldırıldı... Memurun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.. 



YARALI POLİS MEMURU HASTANEDE ŞEHİT OLDU

Yola savrularak ağır yaralanan polis memuru ise kaldırıldığı Fulya Acıbadem Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere ragmen kurtarılamayarak şehit oldu. Hastane önünde mesleştaşlarından umutlu haberin gelmesini bekleyen memurlar, İsmet Fatih Alagöz’ün ölüm haberini alınca üzüntüye boğuldu.

YÖNETMEN SİNAN ÇETİN'İN OĞLU GÖZALTINDA

Kazaya karışan lüks otomobil sürücüsünün ise ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin olduğu ve olaydan sonra gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. 



Sinan Çetin'inm oğlu Rüzgar Çetin


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.