Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Whatsstats Şerzad Ömer Mamsani

Yeğen Öcalan'dan provokosyon çağrısı!
HDP Şanlıurfa Milletvekili Dilek Öcalan, amcası PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın doğum gününü, valiliğin yasağına rağmen doğduğu 4 Nisan'da Halfeti İlçesi'ne bağlı Ömerli Mahallesi'ndeki evinde kutlayacaklarını belirterek, herkesi beklediklerini söyledi.

Dilek Öcalan, 4 Nisan'da kutlanması planlanan amcası olan PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın 67'nci doğum günü nedeniyle DBP İl Başkanlığı'nda basın açıklaması yaptı. Öcalan, Şanlıurfa Valiliğince 01-06 Nisan tarihleri arasındaki her türlü etkinliğin yasaklanmasına rağmen amcası Öcalan'ın 67'nci doğum gününü Halfeti İlçesi'ne bağlı Ömerli Mahallesi'ndeki evinde kutlayacaklarını belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
volkancan 8 yıl önce

amk faiş....si ne doğum günü kim o kişde milleti kışkırdıyosun sana ve senin gibilerine söylenecek çok söz varda işte burdan olmuyor