Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Kurtlar Vadisi Riemann Hipotezi

AB vize konusunda geri adım attı!
Türkiye, AB ülkelerine giriş çıkışlarda vize uygulanmamasını esas alan anlaşma kapsamında sorumluluklarını yerine getirirken son olarak "Terörle mücadele yasasını yumuşatın" uyarısı geldi.

TÜRKİYE SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Türkiye AB tarafından terörle mücadele yasası için yapılan uyarıya sert tepki gösterdi, "Terörle mücadele yuşamayaz" dedi.

AB GERİ ADIM ATTI

Türkiye'nin AB'ye tepki göstermesiyle birlikte vize anlaşmasının rafa kalkması beklenirken AB Komisyonu bir geri adım atarak "Anlaşma bozulmaz" mesajı verdi.
AB Komisyonu: Ankara'nın terörle mücadele yasasında değişikliği reddetmesi Türkiye ile anlaşmayı bitirmez.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İbrahim bayat 8 yıl önce

Arkadaş Avrupa ile vizemiz o kadar önemli mi biz niçin bu kadar küçülüyoruz şimdiye kadar vize carisi ne oldu ki vize kalkınca ne olacak VİZENİN KALKMASI TERÖRÜN KAÇIŞINI KOLAYLAŞTIRIR YAPMAYIN ETMEYİ AB BİZİMLE HAİN BİR ŞEKİLDE OYNUYOR

Avatar
Vatandaş 8 yıl önce

Hey yavrum,it soyları şanslarını denediler tutmadı.Ama chp zihniyeti olsaydı akşama şarap ve domuz barbüküsüyle kutlama yaparlardı.

Avatar
Rize 8 yıl önce

Cehapeliler vatan hainidir

Avatar
Alihan Ayyildiz 8 yıl önce

Bize vize falan gerekli değil benim evim yok arabam yok visa benim neyime !!!

Avatar
Ahmet Sedali 8 yıl önce

Bu vatan evel Allah bulmuştur kendine baş bir olalım iri olalım diri olalım ey ümmeti Muhammet hepimiz biriz ve kardaş.

Avatar
Murat Murat 8 yıl önce

Arkadaşlar adamlar bize rol kesiyor, korkuyorlar suriyeli sığınmacıların geçişine izin veririz diye. Vize serbestisini koz olarak kulanıyorlar. Bırakın vazgeçin bu vize sevdasından, yeter küçülmeyin artık. Bırakalım suriyeli arkadaşlarımda avrupaya gitmek istiyor, açın yolları avrupa sevenler gitsin. Çok değil 200 bin suriyeli avrupaya geçsin ortada ne avrupa nede AB kalır. Bakın ortada vize falan kalmadı. Asıl bizim onlara vize uygulamamız lazım. Başımıza ne geliyorsa (Hastalık dahil) hep onlardan geliyor. Istemiyoruz vize mize, bizde Size vize uygulamak istiyoruz. Yoneticilerimize özenle duyuralım....

Avatar
karaman 8 yıl önce

Arkadaslar bu avrupa karistirdigi ulkenin insanlarini almamak icin ve turkiyeye vize serbestisi vermemek icin kirk takla atiyor ve oyaliyor anlasilmiyormu bu neden daha ciddi sert tepkiler gelmiyor orada bize karsi birsey olsu hemen kanunlarini bir gunde bizim aleyhimize degistiriyor bu serefsizle bizde neden olmuyor bu ben bunu anlamiyorum.

Avatar
Murat 8 yıl önce

Vizeler kalmasin hainler avrupaya cullanip biz Turkleri rezil etmesin..Burada kurt avrupa da Turk oluyorlar.Butun pisliklerini Turk kimligi altinda yapiyorlar.Bilerek kasitli yapiyorlar bu tur pislikleri "adi Turkler" oluyor .yabancilar boyle bilsin diye.aq kalkmasin vizeler mizeler