Öne Çıkanlar TRT 1 Silvan MİT tırları Boğaziçi komplohaber

ABD’den Gültan Kışanak açıklaması

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, başkent Washington’da düzenlediği basın toplantısında, Kışanak ve Anlı’nın gözaltına alınmaları ile ilgili konuştu. Kirby,‘Diyarbakır’ın seçilmiş eş belediye başkanlarının, terörizmi destekledikleri suçlamasıyla gözaltına alındıkları süreci yakından izliyoruz’ açıklamasını yaptı.

YETKİLİLERE ÇAĞRIDA BULUNUYORUZ

ABD’nin PKK’nın terör saldırılarını he zaman kınadığına değinen Kirby, ‘Eş başkanların gözaltına alınmaları konusunda kaygı dile getiren ifadelerin barışçıl ve yasalara uygun yapılması, bunların da ifade özgürlüğü kapsamında değerlendirilerek kısıtlama getirilmeden, saygı gösterilerek yapılabilmesi için Türk yetkililere çağrıda bulunuyoruz’ diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Remzi 8 yıl önce

Neyin ifade özgürlüğü hangi kafayı yaşıyorsun amerika.. artık türkiye nin safını belirlemesi ve natodan çıkma vaktidir

Avatar
Muhammed Mustafa 8 yıl önce

This is the Mayor who help PKK to bomb innocent Turks. What the hell are you talking about America?

Avatar
Vedat Mertoğlu 8 yıl önce

Ulan AB -ABD siz önce kendi işinize bakın insan olunda kendi insanlık anlayışınıza bakın ırkçılık meslek edinmişsiniz önce insanlığı meslek edinin de öyle bizim iç işlerimize karışın bi söz var köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemikler yağardı siz bol bol dua edin de gökten kemikler yağsın....

Avatar
Hüseyin aydın 7 yıl önce

Yarın Pensilvanya'da endişelerini bildirir ! Safı belli olsun bazında !!