Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Kurtlar Vadisi Riemann Hipotezi

Ak Parti'de flaş istifa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın metal yorgunluğu olarak adlandırdığı değişim sürecinin ardından bazı illerdeki belediye başkanları istifa etmişti.

İSTANBUL'DA TOPBAŞ'IN ARDINDAN BİR KİŞİ DAHA GİTTİ

İstifa edenler arasında İstanbul'da büyükşehir belediye başkanlığı görevini yürüten Kadir Topbaş da vardı. Topbaş'ın ardından bugün bir dikkat çekici istifa daha yaşandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci görevden alındı

İSTANBUL İL BAŞKANI TEMURCİ GÖREVDEN ALINDI

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, görevinden alındı, istifa etmek zorunda kaldı.

Temurci'nin ardından göreve ise Bayram Şenocak getirildi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci görevden alındı

(Bayram Şenocak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte)

GÖREVİMDEN ONURLA AYRILIYORUM

Temurci yaptığı açıklamada "Bizim davamız rakamlara sığmayacak kadar büyük bir davadır. Davamız bizim hayatımızdır, davamız bizim geleceğimizdir. AK Parti Teşkilatları olarak yeni bir imtihanla karşı karşıyayız. Kişisel hukukların, dava hukukun korunması, bu süreçlerin partimiz adına zaferler sonuçlanması için hayati bir önem arz etmektedir. Ülkemiz 2019 seçimlerine doğru hızla yol alıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız görevden ayrıldı. Birilerinin adamı değil, tüm kardeşlerimizi kucaklayarak bu davanın adamı olmak bizim misyonumuz olmuştur. Onurla, şerefle geldiğimiz AK Parti İl Başkanlığı görevinden onurla ayrılıyorum " dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.