Öne Çıkanlar terör Şırnak milletvekilleri İETT flaş haber erdoğan

Akdora'da Sizin İçin Özel Hediyelik Ürünler %50 İndirimli

Akdora dekor yeni yıl kampanyası ile müşterilerine bir birinden güzel hediyelik eşyalarda kolaylık sağlıyor. İster sevdiklerinize güzel bir hediye göndererek başlayın, ister iseniz evinizin güzel bir köşesine özel olarak hazırlanmış dekor ürünlerini satın alarak renklendirme fırsatına sahip olun. Uzun yıllar kendi ürünlerini üreten ve tüketiciye sunan firmanın aynı zamanda kişiye özel üretimleri'de bulunmaktadır. Sizde güzel bir hediye nasıl alabilirim ? sorusuna yanıt arıyor iseniz mutlaka akdoradekor.com sitemizi ziyaret ederek bir birinden güzel yüzlerce üründen birisini hemen sipariş vermeye başlayın. Alabileceğiniz bazı ürünlerden bahsederek sizleri bilgilendirmek, neler alabileceğiniz hakkında detaylar vermek isteriz. Öncelikle evinizi güzel bir jardinyer alarak süslemeye ne dersiniz ? İşte sitemizde bulabileceğiniz bir birinden güzel hediyelerden bazıları...

  • Jardinyer
  • Şamdan & Mumluk
  • Cam Ürünler
  • Metal Ürünler
  • Banyo süslemeleri
  • Tepsi ve Mutfak gereçleri

Yukarıda yer alan ürünlerimiz ve daha fazlasını bulabileceğiniz firmamız uzun yıllar hizmette sınır tanımamış ve ister yurt içi, ister yurt dışı siparişlerinizi özenle ve titizlikle gecikme yaşamadan teslim etmektedir. Firmamızın sizler için sunduğu detaylı fırsatlar ve yeni kampanyalardan yararlanmak için üye olarak ekstra puan kazanabilir, puanlarınızı dilediğiniz alışverişinizde güvenli bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.  İstanbul / Fatih bölgesinde yer alan dükkanımızı ziyaret ederek tüm ürünlerimizi kendi yerinde'de inceleyerek alışveriş yapabilir, sevdiklerinizi güzel bir hediye ile sevindirebilirsiniz. Neden Hediye Almamız Gerekir ? İnsanların sevdiklerini değerli olduklarını bilmeleri ve onların kendisi için ne kadar önemli olduğunu anlatması olarak söyleyebiliriz. Sevdiğiniz bir arkadaşınız, eşiniz ve dostunuza bir hediye alarak sizin için özel olduğunu hatırlatmak istediğiniz zamanlarda akdora sizler için burada olmaya devam ediyor. Satın almak istediğiniz tüm ürünler tamamen kendi üretimimiz olduğu gibi her hangi bir sorun yaşamanız halinde tüm iade ve tamir işleriniz firmamız tarafından titizlikle takip edilir ve tarafınıza sorunsuz bir şekilde teslim edilir. Güzel bir jardinyer alarak başlamak ve diğer ürünlerimiz ile devam etmek için sizleri akdoradekor.com adresimize bekliyoruz.

Firmamız: Akdora Dekor ve Hediye Sanayi A.Ş.

Adres : Vasfıçınar Cad. Tomruk Çıkmazı Şarkhan No:17/111 Fatih / İSTANBUL / TÜRKİYE

Telefon : 0212 526 11 13 Faks : 0212 526 11 14

E-Posta : mehmet@akdoradekor.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.