Öne Çıkanlar cizre operasyon iran twitter sur

Ankara Butik Pasta ile Sevincinizi Katlayın

Doğum günleri, yıl dönümleri, yeni başlangıçlar için kutlamalar bunların hepsi pastalar varken güzel. Pastalarımız bu mutlu günlerinizde içinizi ısıtacak, neşenizi katlayacak tasarımlar Ankara Butik Pasta ile sizlerle buluşuyor. Düğün, nişan, doğum günü ya da sizin için bir anlam ifade eden herhangi bir gününüz için özel pasta siparişi verebilirsiniz. Yine web sitesinde yararlanabileceğiniz kurabiye, cupcake, hediyelik eşya gibi kategoriler de mevcut. Her türlü organizasyonunuzda sitede yer alan kategorilerden yararlanabilir ve sipariş verebilirsiniz. Vereceğiniz siparişlerinizin zamanında size ulaşabilmesi elbette önemlidir. Bu nedenle pasta siparişlerinizi en az 5 gün önce vermeniz gerekmektedir. Siparişlerinizi sitede yer alan whatsapp hattı üzerinden verebilirsiniz. Pastaların özenle ulaşabilmesi için sadece Ankara'dan sipariş alınmaktadır.

Ailenizin En Minik Üyesine Özel 1 Yaş Doğum Günü Pastası

Bebeğinizin ilk doğum gününde hatırınızdan çıkmayacak bir gün için günlerce plan ve hazırlık yapacaksınız. Günün en önemli anında yani o tek mum üflendiği anda mumun yer alacağı pastayı siz belirleyeceksiniz. Bazen orman yeşili bir pasta etrafında sevimli küçük orman hayvanları olacak bazen çok sevdiğiniz bir çizgi film karakteri elinde mumla bekleyecek. Bu mutlu gününüzü unutulmaz kılmak için pastalarınızı özenle hazırlanıyor olacak. Gün sonunda minik üyeniz için seçmiş olduğunuz 1 Yaş doğum günü pastası bol malzemesi ve yoğun lezzetiyle sizden ve yakınlarınızdan tam not alacak.

Özel Tatlarıyla Butik Kurabiye Ankara

Özel gününüzü planlamadan önce lezzeti ve harika görüntüsüyle denemekten kendinizi alamayacağınız kurabiyelerin yer aldığı web sitesine göz atmalısınız. Web sitesini inceledikten sonra mutlaka bu kurabiyelerden yaptırmak isteyeceksiniz. Sağlık açısından Butik Kurabiye Ankara tamamen güvenlidir. Kurabiyelerimiz için organik un ve şeker kullanılmaktadır. Rengarenk, sevimli karakterleriyle Pucake Şeker Hamur Kurabiyeler istediğiniz tarihte sizlere ulaştırılmaktadır. Kurabiye siparişleriniz için tüm Türkiye'den sipariş verebilirsiniz. Siparişleriniz konusunda ayrıntılı bilgi almak için web sitesinde yer alan Sıkça Sorulan Sorular bölümüne göz atabilir ve whatsapp hattı üzerinden ulaşabilirsiniz. Paylaşımların tümünden haberdar olmak için de instagram sayfasını takip edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.