Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi BAL REKLAMLARI türk olmak

Canlı bomba, üniversite öğrencisi Seher Çağla Demir

37 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştiren kişinin, ilk bulgulara göre, Balıkesir Üniversitesi’nde Turizm Otelcilik bölümünde okuyan Seher Çağla Demir olduğu belirlendi.

PKK ÜYELİĞİNDEN YARGILANDI


Balıkesir Üniversitesi öğrencisi olan Demir, 4 kadın arkadaşı ile birlikte Balıkesir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde, PKK terör örgütü üyeliği ve propogandası suçundan da yargılanıyordu.

DAVA ERTELENMİŞTİ


Demir ile birlikte Hamide Saklı, Kader Saklı, Süreyya Saklı isimli üç kardeş ve Yeşim Akyürekli adlı üniversite öğrencisinin son duruşması Aralık 2015′te yapılmış ve dava karar için ertelenmişti. Davada Demir'in avukatlığını HDP'li Hüseyin Boğatekin yapmıştı.

CUMHURİYET GAZETESİ İÇİN MUHABİRLİK YAPTI İDDİASI



Sosyal medyada Seher Çağla Demir'in, terör suçundan serbest kaldığı dönemde Cumhuriyet gazetesi için serbest muhabirlik yaptığı iddia edildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
comolokko 8 yıl önce

Akpliler yazdiysa yalandir