Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Kurtlar Vadisi Riemann Hipotezi

Türkiye ile Rusya, S-400 hava savunma sistemleri konusunda anlaşmaya vardı.

"S-400 KONUSUNDA KARARLIYIZ"

Kazakistan dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'ya kapora verildiğini, bu konuda kararlı olduklarını söyledi.

"OLUMLU SONUÇLAR DOĞURMAZ"

Erdoğan'ın bu sözlerini değerlendiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Şimdi bir ülkenin silah sistemleri arasında uyum olması lazım. Birbirini tamamlayan sistemler olması lazım. Değişik ülkelerden farklı silahlar alırsanız bu gelecek açısından olumlu sonuçlar doğurmaz." diyerek anlaşmanın karşısında olduğunu ortaya koydu.

"S-400'LERE KARŞI DEĞİLİZ"

CHP Lideri'nin tepkilere neden olan sözlerini CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz düzeltmek zorunda kaldı.

S-400'lerin alınmasına karşı olmadıklarını ifade eden CHP'li vekil, üretimin Türkiye'de olmasını istedi.

CHP'li Öztürk Yılmaz, "Biz eğer bu yönde bir karar alınacaksa karşı değiliz ama Türkiye'de üretilmesi lazım. Türkiye'nin o üretimde yer alması lazım. Hazıra konmamak lazım." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 7 yıl önce

Lan CHP pezevenkleri şuan ABD ile savaştayız zaten türkiyede üretene kadar hazırdan almak lazım sonra üretime geçmek lazım dır mal kafalılar