Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral rus uçağı Şırnak milletvekilleri İETT

CHP'yi sarsacak bomba Baykal iddiası: Referandumdan sonra...

Beyaz Tv ekranlarında katıldığı Dinamit programında CHP'de Muharrem İnce iddiasını ortaya atan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek CHP'yi sarsacak ikinci iddiasını da canlı yayında açıkladı.

DENİZ BAYKAL HER TARAFA GİDİYOR

Muharrem İnce ve Metin Feyzioğlu bir taraftan koştururken şu anda Deniz Baykal inanılmaz bir kampanya yürütüyor. Her tarafa gidiyor ve konuşuyor.

BİRİLERİ İŞARET FİŞEĞİNİ YAKTI

Ve bana gelen haberlere göre tekrar Kılıçdaroğlu'nun yerine Deniz Baykal'ın getirilmesi için birileri işaret fişeğini attı. Onların kim olduğunu arasınlar bakalım.

BAYKAL FETÖ'CÜLERE TOZ KONDURMUYOR

Baykal'ın üslubuna dikkat ediyor musunuz? Baykal son derece cesur ve kendisinden umulmayan ve hala kendisini perişan eden kendisiyle ilgili kaseti çektiren FETÖ'cülerle arası çok iyi ve onlara toz kondurmuyor.

BİRİLERİ KILIÇDAROĞLU'NA SEN ÇEKİL DİYEBİLİR

'Birileri Kılıçdaroğlu'na sen çekil tekrar Baykal'a bırak.' diyebilir birileri. Kılıçdaroğlu'nu şu şekilde veya bu şekilde ikna edecek olurlarsa 'Deniz Baykal'ı biz tekrar getirelim' diyebilirler.

BeyazGazete

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.