Öne Çıkanlar TRT 1 Silvan Boğaziçi komplohaber dönerci ali usta

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nereye mesaj vermek istiyorsunuz?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iftarda emniyet mensuplarıyla bir araya geldi. Erdoğan, yapılan iftarın ardından konuşma yapmak üzere kameralar karşısına geçti.

PARALEL YAPIYA SERT MESAJLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;
"Devlet olmanın en başta gelen vasıflarından biri mal ve can güvenliğini sağlamaktır.
Devlet içinde paralel devlet kurmaya çalışan bu yapı ile kararlı bir mücadele içerisindeyiz. Paralel devlet çetesi, dünyanın her yerinde Türkiye'nin aleyhine çalışıyor. Bunlar; ne millidir, ne yerlidir ne de bu vatanın evladıdır.
Bölge halkı terör örgütünün değil, güvenlik güçlerinin yanında yer aldı. Güvenlik güçlerimiz, vatandaşlarımıza kendi ailesi gibi ilgi göstermiştir.

BÖLGE YENİDEN İNŞA EDİLECEK

Gönül dili ile kurulan bu ilişki inşallah bölgede yeni bir dönemin habercisidir. Bölgeyi yeniden ayağa kaldırmak mecburiyetindeyiz, bunu yapacağız. Adeta yıkıma uğramış olan bölgeyi, yeniden inşa ve ihya edeceğiz.

BATI'YA DERS VERECEĞİZ

Bu toprakları ihya ve inşa ederken Batı'ya da oradan bir ders vereceğiz.
Bu mücadeleden taviz veremeyiz, bu vatan bizimdir.
Dokunulmazlıkların kaldırılması önemli bir adım oldu. Meydan okuyorlardı, şimdi bakın Batı'da dolaşıyorlar.

"AVRUPA PARLAMENTOSU'NA SESLENİYORUM"

"Buradan Avrupa Parlamentosuna sesleniyorum: Sizler, parlamento binasının koridorlarına asmış olduğunuz o bölücü terör örgütlerinin bayraklarıyla nereye mesaj vermek istiyorsunuz, o paçavralarla nereye mesaj vermek istiyorsunuz? Bilesiniz ki bunlar Türkiye'nin gönlünü yapmanıza yetmez. Çünkü Türk milleti bunların hesabını vakti, zamanı geldiğinde gereken kişilere de sormasını bilecektir.
Terör örgütünün militanı gibi hareket eden milletvekilleri bunun hesabını verecek.
Belediyeler konusunda da adımlarımızı süratle atacağız, bunların da hesabı sorulacak.
Bu devlet kendi parası ile kendi aleyhine çalışan kişileri besleyemez.
79 milyon tek milletiz, yaratılanı yaradandan ötürü severiz.
Emniyet ve istihbarat teşkilatımızın kaynaşmış olması en büyük gücümüz. Sokulmak istenen fitne tohumlarına asla fırsat vermeyin"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.