Öne Çıkanlar terör Şırnak milletvekilleri İETT flaş haber ışid

Cumhuriyet'ten hendeklere destek!

Gayrımilli yayınları ile adından sıkça söz ettiren FETÖ ve PKK destekçisi Cumhuriyet gazetesi, bugün bir kez daha skandal bir manşet ile okuyucuların karşısına çıktı. Terör örgütlerine her fırsatta destek vermekten çekinmeyen Cumhuriyet, bugünkü manşet haberinde teröre destek çıkan HDP’li belediyelere kayyım atanması kararından yaşadığı rahatsızlığı dile getirdi. Manşetinde ‘Demokraside kayyım olmaz’ başlığını kullanan Cumhuriyet gazetesi, HDP’li belediyelerin PKK ile olan yakın ilişkisinden ise söz edemedi.

CUMHURİYET HENDEKLERE SAHİP ÇIKTI

Hatırlandığı üzere PKK, HDP’li belediyelerin yardımıyla başta Şırnak ve Diyarbakır olmak üzere birçok bölgede hendekler açmış,  mahalle ve sokakları işgal etme girişiminde bulunmuştu. Güvenlik güçlerinin aylar süren kararlı operasyonları sonrası teröristler hendeklere gömülürken, Kanun Hükmünde Karaname ile hendeklerin sorumlusu HDP’li belediyelere de kayyım atanmıştı.

Belediyelere kayyım atanmasının gerekçelerinden tek kelime söz edemeyen Cumhuriyet gazetesinin, skandal manşet haberiyle hendeklerin sorumlusu belediyelere sahip çıktı.

İŞTE CUMHURİYET'İN O MANŞETİ



Yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.