Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Whatsstats Kurtlar Vadisi

Dudak Dolgusu Teknikleri Hakkında

Dudak Dolgusu Teknikleri Hakkında

Sizin için en önemli güzellik kriteri ne şeklinde bir soru yöneltilse kadınların büyük çoğunluğundan dolgun dudaklar cevabını alacağımızdan neredeyse eminiz. Çünkü burun şekilleri, kaş dizaynları, çene biçimleri ve daha pek çok güzellik kriteri dönemsel olarak değişirken tek bir kriter kendini hep koruyor. O da tahmin ettiğiniz gibi dolgun ve hacimli dudaklar.

Ameliyatsız estetik alanındaki gelişmelere paralel olarak günümüzde farklı dudak dolgusu teknikleri kullanılarak kadınların dudakları daha şekilli, daha bakımlı ve daha dolgun hâle getirilebiliyor. Erkeklerin kadınlarda aradığı önemli bir özellik olan dolgun ve hacimli dudaklara cerrahi bir işlem olmadan dudak dolgusu işlemi ile konforlu ve sağlıklı bir şekilde kavuşmak mümkün. Dudak dolgusu tekniklerinden söz edeceğimiz bu yazımız ile size en uygun dudak dolgusu tekniğini seçebilir ve siz de dolgun dudaklarınızın size katacağı havayı tecrübe edebilirsiniz.

Rus Tekniği Dudak Dolgusu

Kadınların pek çok konuda farklı beğenilere sahip olduğu herkes tarafından kabul görür Bu farklı beğenilerden bir tanesi de dudak şekilleri ve hacimleridir. Kadınların bir kısmı dudak hatlarını daha belirgin severken bazı kadınlar dudak hatlarından çok dudak hacminin daha belirgin olmasını tercih eder.

Son günlerde kadınlar tarafından en çok tercih edilen dudak dolgusu tekniklerinden birisi Rus tekniği dudak dolgusudur. Peki, bu dolgu türünü standart dudak dolgusundan ayıran özellikler nelerdir?

Rus tekniği dudak dolgusunda amaç dudakların tümüne hacim vermek yerine orta kısmına dolgu uygulaması yaparak dudakların ortasında bir kalp görüntüsü oluşumunu sağlamaya çalışmaktır. Dudak dolgusu teknikleri arasında Rus tekniği en fazla talep gören tekniklerden bir tanesidir ve kadınların pek çoğu bu tekniği dudak dolgusu yaptırmaya karar vermeden önce detaylı bir şekilde araştırmaktadır.

Bu teknikte hyaluronik asit dolgu malzemeleri daha küçük şırıngalar ile enjekte edilir. Dudakların merkezine dikey olarak yerleştirilen dolgu sayesinde dudak hatları belirgin bir hâlde değildir ve merkezde bir kalp görüntüsü oluşur. Pek çok kaynakta bebek dudağı şeklinde de isim bulan bu teknik ile siz de dudaklarınızın tamamına hacim katmadan kritik noktalara dikey şekilde gerçekleştirilen dolgu ile Rus tekniği dudak dolgusuna sahip olabilirsiniz. Rus tekniğinde dudakların merkezine yapılan dolgu ile dudağın merkezinin yükseltilerek kalp şeklinin oluşturulduğunu söylememiz mümkündür.

Standart Teknik Dudak Dolgusu

Dudak dolgusu teknikleri arasında sıklıkla tercih edilen bir diğer teknik ise standart teknik dudak dolgusudur. Bu teknikte Rus tekniği dudak dolgusu işleminin aksine hyaluronik asit dolgu malzemesi dudaklara dikey olarak değil yatay şekilde enjekte edilir. Böylelikle dudağın genelini kaplayan bir hacim ve dolgunluğa ulaşılır. Dudağa yatay olarak enjekte edilen hyaluronik asit eşit olarak yayıldığı için orantısal olarak muazzam bir görüntünün ortaya çıkmasını sağlar.

Standart teknik dudak dolgusu yıllardır en çok tercih edilen dudak dolgusu tekniğidir. Çünkü özellikle ülkemiz kadınlarının dudak hatlarını daha belirgin sevdiğini söylememiz yanlış bir ifade olmayacaktır. Dolgun ve hacimli dudakları ve keskin hatları seven kadınların dudak dolgusu teknikleri içinde ilk tercihinin standart teknik dudak dolgusu olması şaşırtıcı değildir.

Rus Tekniği ile Standart Teknik Arasındaki Farklar

En fazla talep gören dudak dolgusu tekniklerinden olan Rus tekniği dudak dolgusu ve standart teknik dudak dolgusu işlemlerinde uygulama farklılığı bulunmaktadır. Standart teknik daha çok dudakların bütününde hacim isteyenlerin tercih ettiği bir dolgu işlemiyken Rus tekniği dudakların merkezini yükseltmeyi arzu eden bayanlar tarafından talep edilen bir tekniktir.

Her iki dudak dolgusu tekniğinde de hyaluronik dolgu kullanılır. Bilindiği gibi bu dolgu FDA onayı almış, sağlığa zararlı etkileri olmayan güvenilir bir malzemedir.  Kısacası net bir şekilde ifade edebiliriz ki her iki dudak dolgusu tekniği de doğru ameliyatsız estetik kliniklerinde uzman eller tarafından gerçekleştirilmesi koşulu ile son derece güvenli uygulamalardır.

Rus Tekniği Dudak Dolgusu Ankara

Daha önce de ifade ettiğimiz gibi hyaluronik asit dolgu malzemesi insan sağlığına zararlı değildir ancak burun dolgusu, çene dolgusu ve daha birçok dolgu uygulamasında olduğu gibi dudak dolgusu uygulamasında da mutlaka profesyonel klinikler tercih edilmelidir. Aksi durumda kullanılan dolgu malzemesi sağlığa zarar vermeyen içerik taşısa da sağlığınızın zarar görmesi kaçınılmazdır.

Prof. Dr. Banu Çaycı Kliniği, ameliyatsız estetik uygulamaları alanında Ankara’da faaliyet gösteren önemli bir merkezdir. Alana hâkim hekimimiz ihtiyacınız olan uygulamaları itina ile gerçekleştirir. En uygun fiyatlar ile tecrübeli ellerin bir araya geldiği kliniğimiz, ameliyatsız estetik uygulamaları alanında ismini hizmet alan binlerce kişi ile zirveye yazdırmıştır.

Yıllardır dudaklarınızın yapısı ve inceliği nedeniyle sıkıntı yaşıyor ve artık bir değişim istiyorsanız Prof. Dr. Banu Çaycı Kliniği olarak harekete geçmenizi tavsiye ederiz. Siz de dudaklarınızı hareketlendirmek istiyor ve hayallerinizi süsleyen dudaklara sağlığınıza zarar vermeden sahip olmak istiyorsanız Prof. Dr. Banu Çaycı Kliniği’nin en doğru adres olduğunu bilmelisiniz. Gelin, sizi daha dolgun ve daha çekici dudaklara kavuşturalım. Hem de son derece konforlu bir şekilde ve sağlığınıza zarar vermeden.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.