Öne Çıkanlar TRT 1 Silvan MİT tırları rusya Boğaziçi

Erdoğan'dan flaş açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, İlker Başbuğ'un sözleri ile ilgili olarak, "Afrin'i siyasete alet edenler beraber hareket ettikleri" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(İlker Başbuğ'un, 'Afrin siyasete alet edilmesin' açıklaması) Ben bunu az önce duydum ve bir Genelkurmay Başkanından, emekli de olsa, böyle bir açıklamayı duymak, bizler için büyük bir talihsizliktir. Bir defa, siyasete alet edildiğini söylemek onun haddine mi?"  Askerin görevi nedir? Ülkesine saldıranlara karşı haddini bildirmek. Asker kışlasında oturup izleyecek mi? Siyasete alet edildiğini neye göre söylüyor? Gereken cevabı alacak.

ŞEHİT ANNESİNE SAYGISIZLIK

Şehit Özalkan'a yönelik haciz işlemiyle ilgili Erdoğan, "Talimat verildi bunu yapmak kimsenin haddi değil" diye konuştu. 

TÜRK- YUNAN BOTLARININ ÇARPIŞTIĞI İDDİASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Türk-Yunan botlarının çarpıştığı iddiası) Bu Yunanlılar gene şaşırdı maalesef. Yunan botlarının Kardak'a bu tür geliş gidişleri oldu. Biz başından itibaren Yunan tarafına, 'Bu tür şeyleri yapmayın, etmeyin. Bizi sıkıntıya da sokmayın. Bu it dalaşını artık havada da bırakalım, denizde de bırakalım' dedik. Bırakılmayınca da askerimiz görevini yapıyor. Yine dün gece böyle bir şey oldu. Herhangi bir sıkıntı yaşanmadan iş bitirildi."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.