Öne Çıkanlar terör Şırnak milletvekilleri İETT flaş haber erdoğan

Esed destekçisi güçler geri çekildi

Şii milislerin Afrin'e yönelik hamlesi TSK tarafında da karşılık buldu. Daha önce "YPG'ye destek verirlerse kaşılığını alırlar" uyarısını yapan Türk yetkililer, Afrin'e yönelik hareket eden konvoyu top ve jet atışına tuttu.

Türk jetleri YPG'ye desteğe giden konvoyu bombaladı

SURİYE DEVLET TELEVİZYONU DOĞRULADI

Bölgede gerçekleşen harekata ilişkin ilk açıklama Suriye Devlet Televizyonu'ndan geldi. Bölgede canlı yayınlar gerçekleştiren televizyon, "TSK bölgeyi havadan vurdu" bildisiyle haberini yayınladı.

Türk jetleri YPG'ye desteğe giden konvoyu bombaladı


GERİ ÇEKİLDİLER

Afrin'de terör hedeflerine yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'nın 31'inci gününde Suriye devlet televizyonunun rejim güçlerinin Afrin'e gireceğini duyurması gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak girmeleriyle çıkmaları bir oldu.

Afrin’e ilerlemeye çalışan rejim yanlısı terörist gruplar, uyarı amaçlı topçu atışı üzerine kente yaklaşık 10 km kala geri çekildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.