Öne Çıkanlar terör Şırnak milletvekilleri İETT flaş haber erdoğan

Eygi: Mehdi zuhur edecek, Hz. İsa nüzul edecek
İŞTE  O YAZI;


"Sevgili Ehl-i Sünnet Müslümanı kardeşim: Kesin olarak bil ki Mehdi gelecek, İsa aleyhisselam inecektir. Bu ikisinde hiç şek ve şüphe etme. Muhbir-i Sâdık haber vermiştir. Yine bil ki âhir zamanda yaşıyoruz, küçük alametlerin hepsi, büyük alametlerin bir kısmı gerçekleşmiştir… En son âhir zaman Deccalı da zuhur edecektir.

İSTANBUL İŞGAL EDİLECEK

Ortadoğu’da büyük savaşlar olacaktır. Yer yerinden oynayacaktır. Maalesef işgal ve istila olacaktır. Beni Asfar Kostantiniye’yi (İstanbul'u) ve Rum ülkesini alacaktır. Sonunda çekilecektir. Müslümanlar İstanbul’u ikinci defa feth edecektir.

RUSYA KÜÇÜLECEK, İSRAİL YOK OLACAK

Bugünkü Rusya çok küçülecektir. Avrupa savaş yüzünden harabeye dönecektir. İsa aleyhisselam nuzül edince Yahudiler ve Hristiyanlar Müslüman olacaktır. Mehdi hazretlerinin altın çağında Avrupa‘da İslam ülkeleri ve halkları bulunacaktır. Kesin konuşamam ama İsrail’in varlığı sanırım 2022’de son bulacaktır.

AHİR ZAMAN FELAKETLERİ

Üçüncü Dünya savaşında milyarlarca insanın ölmesinde korkulur. Tarihte benzeri görülmemiş âhir zaman felaketlerinde dünya hercümerç olacak, nice memalik ve büldan yangın yerine dönecek, büyük nüfus kıyımı olacaktır. Sağ kalanlar, bundan sonra Altın Çağ’da yaşayacaktır. Bu Altın Çağ Müslümanların Altın Çağı olacaktır. Halkın yüzde yüzü namaz kılacaktır. Bu Altın Çağ’dan sonra dünya yine bozulacak, en sonunda Kıyamet kopacaktır.

Mehmet Şevket Eygi / MİLLİ GAZETE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehd19 8 yıl önce

Hz Mehdinin geliş tarihi hakkında farklı bir yorum

1400 yani 1979 mehdinin doğum günü olarak kabul edilir ise ;

hz Ali, mehdi ile ilgili bir çok hadisinde 1-9 yani 19 a atıfta yaptığı görülür !

Muhammed b. Hanefiden (r.a.) rivayet edildi ki:
Bir gün biz Hz. Alinin yanindayken birisi Hz. Mehdiden sual etti. Ali (r.a.) Heyhat” dedi. Sonra eliyle bir dokuz yaptı ve sonra da O ahir zamanda, kişiye Allahdan kork , Allahdan kork”denildiği zamana çıkar dedi. (ve şöyle devam etti):
Bulutların semada toplandığı gibi, Allah Onun etrafına bir kavim toplar. Onların kalblerini uzlaştırır. Onlar içlerinden şehit düşene üzülmez, kendilerine katılana da sevinmezler. Sayıları Bedir ashabı kadardır. Evvelkiler onları geçmediği gibi, sonrakiler de onlara yetişemezler.
Kitab ul Burhan Fi Alamet-il Mehdiyy il Ahir Zaman .57

Hz. Ali (ra) buyurdu:
Besmelenin harflerini sayın ve sonunda zamanın bitmesini ve Mehdinin çıkmasını bekleyin. Ona uyarak selameti bulun.”
Beyazıd-ı Bistami (ks) buyurdu:

Avatar
Mehdi bizi görecekmi 8 yıl önce

Açıkcası besmelemin 2016 ya işaretini anlayamadım. Hangi değerine bakılarak net tarih veriyorlar. İşimiz gereği mehdiye ulaşmak için neler mümkün? Bundan daha iyisi nasıl olabilir sorunusu sorduğumuzda veya bu yorumu okuduktan çok kısa süre sonra mehdiye ulaşacaksınız ama o yine mehdi olmadığını belirtecek:)