Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi BAL REKLAMLARI rus uçağı

FETÖ Mülkiye Yapılanması davasında karar çıktı

FETÖ'nün Mülkiye Yapılanması'na ilişkin eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun da aralarında bulunduğu 7'si tutuklu 14 sanığın yargılandığı dava karara bağlandı.

HÜSEYİN AVNİ MUTLU TAHLİYE EDİLDİ

Davaya bakan İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi, tutuklu sanık eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme heyeti, Mutlu'nun tutuklu bulunduğu süreyi göz önüne alarak yurt dışına çıkış yasağı koydu ve tahliyesine hükmetti.

ÇAPKIN'A YURT DIŞI YASAĞI

Bir önceki duruşmada ev hapsine çarptırılarak tahliye edilen tutuksuz sanık İstanbul eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Çapkın, hakkındaki adli kontrol şartı kaldırılarak ev hapsi sonlandırılmış oldu. Hüseyin Çapkın'a da ayrıca yurt dışına çıkış yasağı konuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.