Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Kurtlar Vadisi Riemann Hipotezi

Cuntacı teröristlerin darbe girişimi halk tarafından püskürtülünce çıldıran elebaşları FETO, tarih yazan demokrasi kahramanlarına hakaret etti.

HALKA "AHMAK" DEDİ

Gülen, "Varsın bir sürü ahmak bir başarı elde etmiş gibi güle dursun. Düğünler dernekler kursun. O komik durumlarını bayram ilan etsinler." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sadi çetin 8 yıl önce

Lütfen Feto'ya orospu demeyiniz. Çünkü orospular sadece bedenini satar, bu piç ise vatanını sattı.

Avatar
Erkan 8 yıl önce

Orospu çocuğu

Avatar
Eren 8 yıl önce

Amına kodumun gavuru sana gönül verenlerinde ecdadını sikim soysuz piç kurusu

Avatar
SUAT 8 yıl önce

YUH BE YUH BE BU KADAR YÜZSÜZLÜK GÖRÜLMÜŞ ŞEY DEĞİL BİR İNSAN BU KADAR NASIL YÜZSÜZ OLUYOR. SEN BU LAFLARINLA ANCAK SANA İNANAN SALAK MÜRİDLERİNİ İNANDIRIRSIN YAVŞAK HADİ BAKALIM AHİRETTE SEN Mİ DİYECEKSİN KEŞKE VATANINI SENİN ŞERRİNDEN KORUMAYA ÇALIŞAN VE ŞEHİTLER GAZİLER VEREN BİZLERMİ ŞEREFSİZ... YATACAK YER BULAMAZSIN İNŞAALLAH GAVUR MEMLEKETLERİNDE SÜRÜNSÜN SENİN LEŞİN...

Avatar
Dadaş 8 yıl önce

senin amını koyayım o çocugu senı

Avatar
Atmaca 8 yıl önce

Aq münafık ibnesi hala ALLAH IN ADINI O PUS AZINA ALIO AQ EVLADI SENI SURATINDA SICTIM IBNESI SIFATINI SIKTIM KOPEGI SENI

Avatar
Yaso 8 yıl önce

Şerefsiz bide kahpe kahpe konuşuyor Allahın da planı var merak etme Fett serefsizi

Avatar
ay 8 yıl önce

Izledigim zaman sanirizki cok magdur haksizliga o ugramis ölenler hic birsey ifade etmiyor sehitlerine aglayanlar ise ahmak..kendi insanina silah dogrultan nedir peki?
Kendi insani nobetteyken kendisi ne etmekte peki?
vatan ve iman olunca akan sular bizde turk milletinde dururken kendisi ölenlere hic mi ici cis etmedi??
Ey fetocu sende ALLAH diyorsun erdoganda..ama farkindamisin??? Erdoganin her dedigi cikiyo senin ise uzaktan cemmatini doldurman cok komik.. Erdogan halkin icinde sen ise halk icin nerdesin?sana guvenmis olanlarin cogu sokta cogu aptalca yolunda.buyuk mahkenede ölenlerin hakkini nasil odeyeceksin?? Nobet tutan insanlarimizij hakkini nasil odeyeceksin??? Sadece aciyoruz sanaaa akibetini ALLAH bilir ama ölürsen o gunu kutlu bi gun ilan EDECEK ummet!!!!