Öne Çıkanlar ayda 5 bin tl aziz yıldırım alparslan türkeş kaza spor haberleri

Gaziantep’te bombalı saldırı
Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Akdere Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda bombalı saldırı meydana geldi.

Olayda yaralananların olduğu bildirilirken, bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

30 ÖLÜ 94 YARALI

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, "Şahinbey ilçemiz Beybahçe Mahallesi'nde yapılan bir düğüne, menfur bir bombalı terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Bu saldırıda şu an itibariyle 30 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 94 vatandaşımızın da yaralandığı anlaşılmıştır"

DAEŞ ŞÜPHESİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Sokak düğünün Siirt Pervari ilçesindekileri vatandaşların düğünü olduğu ve canlı bomba saldırısının DAEŞ ile ilişkili olabileceği belirtiliyor.

Öte yandan bugün Gaziantep'in Karkamış bölgesinden Türkiye'ye bir roketin atıldığı ve Türkiye'nin jet hızıyla karşılık verdiği biliniyor.

FATMA ŞAHİN 'PROVAKASYONA GELME' HASHTAGİ AÇTI

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, resmi twitter adresinden, 'provokasyona gelme' hashtagi ile uyarıda bulundu. Şahin, paylaşımında, "Kime hizmet ettiği belirsiz teröristler #Gaziantep'ime saldırdı. Başımız sağolsun. Sayın valimiz net bilgileri verecektir" paylaşımını yaptı. Şahin ardından yaptığı yorumda ise, "Bugüne kadar milli iradeyi gasp etmeye çalışanlar hep başarısız, pişman oldular. Bu sefer de olacaklar. Milletimizin kalbi rahat olsun" açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.