Öne Çıkanlar terör Şırnak milletvekilleri flaş haber erdoğan haber botu

Gece bile canlı bomba yeleğiyle yatıyormuş!
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik 1 Mayıs'ta düzenlenen ve 3 polisin şehit olduğu saldırının ardından DAEŞ'in daha büyük bir eylem hazırlığında olduğu istihbaratı alan polis harekete geçti.
Türkiye'de DAEŞ tarafından yapılan tüm canlı bomba saldırılarını organize eden isim olarak bilinen Yunus Durmaz ile kardeşi Hacı Ali Durmaz'ın kaldığı hücre evine baskın düzenlendi. 'Kırmızı' listede ismi olan ve başına 4 milyon lira ödül konulan Yunus Durmaz üzerinde bulunan bombayı infilak ettirdi.
Yunus Durmaz ölürken, eşi Hasibe ve kardeşi Hacı Ali Durmaz ise sağ olarak ele geçirildi.  DAEŞ'li Yunus Durmaz'ın irtibatlı olduğu kişilerin son günlerde yakalanması ve sıranın kendisine geldiği düşüncesiyle gece bile intihar yeleği ile uyuduğu ortaya çıktı.
Soruşturma kapsamında Şehitkâmil ilçesindeki bir bağevine baskın düzenlendi. Yabancı uyruklu oldukları belirtilen 11 kişinin gözaltına alındığı bildirildi..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.