Öne Çıkanlar Boğaziçi komplohaber dönerci ali usta bim diş iltihabı

Genç Tesettür Kombinleri

Tesettür giyim 2000 yıllarından bu yana çok gelişti, çok çeşitli modeller mevcut, sektörün gelişmesi ile birlikte genç, orta yaşlı kesime hitap eden bir çok model mevcut. Bu modeller ile alakalı tüm tesettür giyim firmalarında bir rekabet mevcut, farklı modeller ve farklı kombinleri bizde sizlere sunmaya devam ediyoruz. Genç tesettür kombinleri özellikle instagram tesettürlü fenomenler çıktığından beri çok farklı tarzları bizlere yansıtıyorlar. Gerek Hülya Aslan, gerek Merve Hifa, gerekse de Elif Doğan olsun çok şık kombinleri bizlere sunuyorlar.  

Genç Tesettür Kombinleri İncelemesi


Genç tesettür kombinleri arasında en çok öne çıkan modeller arasında pantolon ve tunikler bulunuyor. Günlük kıyafet olarak eşofman tercih edildiğinide sıkça görüyoruz. Eşofmanlar özellikle spor ceketle çok iyi görünüyor. En çok gençler tarafından kullanılan baş örtüsü modeli de uzun şallar olmaktadır. Gençler tarafından çok tercih edilen uzun şallar, özellikle kaymayan modelleri sıkça genç tesettür kombinleri bir parçası haline geliyor. Bol pantolonlarda son yıllarda çok tercih edilen tesettür parçaları arasında yer alıyor. Kısa topuklu ayakkabı bu tarz pantolonlarla birlikte çok kullanılıyor. Gençler tesettür giyimde uzun eteklerden daha çok pantolon tercihi yapıyorlar. Pantolonun en büyük avantajı tabi ki de sağladığı rahatlık Eskiden daha çok uzun etekli kombinlerle öne çıkan tesettür moda şimdi pantolonlar ile dikkat çekiyor. Uzun etekleri ceketler ile kombinlerseniz çok farklı kombin şekilleri oluşturabilirsiniz. Özellikle kalem etekler bu konuda büyük bir alternatif olup ceket modelleri ile çok uyuşmaktadır. Klasik bir kombin oluşturmak isterseniz tesettür giyim de içe giyilen bluz ve gömlek büyük bir yer tutmaktadır. Genç tesettür giyimde gençlere en çok yakıştırdığım modellerden bir taneside hırka pantolon kombinleridir. Diğer kombin modelleri ve tesettür giyim, kadın modası ile ilgili en yeni içeriklere aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.