Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Whatsstats Kurtlar Vadisi

Gliss ile Saç Bakımını Tamamla!

Gliss ile Saç Bakımını Tamamla!

Saçlar, dış görünümümüzün en önemli aksesuarıdır. Saç hem yüzümüzün hem de tarzımızın tamamlayıcı bir unsurudur.

Şampuan, saç kremi, saç serumu ve haftalık saç bakımında uygulama yapabileceğiniz maske saç bakımının temel ürünleri arasında yer alır. Burada dikkat etmeniz gereken nokta kullanacağınız ürünlerin saç tipinizle uyumlu olup olmadığıdır. Çünkü her saç tipi özel bir bakıma ihtiyaç duyar. Siz de bu doğrultuda her saç tipiyle uyumlu ürünler geliştiren Gliss markası son teknolojilerle üretilen şampuan, saç kremi, sıvı saç kremi, maske gibi ihtiyaca yönelik ürünler geliştirmektedir.

Saçların bakımlı ve parlak görünmesi için önemi kural düzenli olarak saç bakımının yapılmasıdır. O halde gelin birlikte Gliss markasının en sevilen saç ürünlerine göz atalım…

Bio-Tech Restore

Hassas ve yıpranmış saçlara özel geliştirilmiştir. Kök hücre kompleksi ve gül suyu içeren formülü ile saçları temizler, nemlendirir, arındırır. Saçları yıpranmalara karşı koruyarak saç tellerini güçlendirir. Bu serinin içerisinde uygulama yapabileceğiniz şampuan, saç kremi ve saç maskesi bulunmaktadır.

Ultimate Oil Elixir

Aşırı işlem görmüş ve yıpranmış saçlar için hazırlanmıştır. Sık sık yıkadığınız, ısı işlemi uyguladığınız ya da boyattığınız saçlarınız zamanla yıpranır. Böylece saç canlılığını ve parlaklığını yitirir. Ultimate Oil Elixir serisinin içeriğinde bulunan keratin serum saçların güçlenmesine katkı sağlar. Eğer siz de işlem görmüş ve yıpranmış saç tipine sahipseniz bu seri tam da size göre diyebiliriz.

Nutribalance Dökülme Karşıtı

Dökülme karşıtı geliştirilmiştir. Serinin içeriğinde şampuan, saç kremi ve saç maskesi yer alır. Zayıf, güçsüz ve dökülme eğilimi gösteren saçları güçlendirmeye yardımcı olur. Saçlara ekstra parlaklık ve canlılık kazandırır. İçeriğinde bulunan Probiyotik aktifler ve huş ağacı suyu saçların beslenmesine katkıda bulunur.

Siz de saç tipinizin ihtiyacına yönelik geliştiren Gliss ürünlerini Dermokozmetika sitesinden inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.