Öne Çıkanlar terör Şırnak milletvekilleri flaş haber erdoğan haber botu

Günlük Ev Kiralama Süreci

Günlük Ev Kiralama Süreci

Seyahatleriniz esnasında en temel ihtiyacınız olan barınmayı günlük ev kiralayarak yapabilirsiniz. Otel ve pansiyonlara göre daha uygun fiyatlarda Mecidiyeköy günlük kiralık daire bulabilirsiniz. Günlük ev kiralarken uygulamanız gereken adımlardan kısaca bahsedelim. İş seyahati için İstanbul’a gideceğinizi varsayarsak. İlk yapmanız gereken Mecidiyeköy günlük kiralık evler aramasında karşınıza çıkan iletişim numaraları ile görüşme sağlamak. Yaptığınız görüşme esnasında yer olup olmadığını öğrenerek hareket etmelisiniz. Bu görüşme esnasında herhangi bir sorun ile karşılaşmazsanız kalacağınız evin adresini alabilirsiniz. İşinizi halletmek için İstanbul’a geldiniz ve kalacak yer için görüştüğünüz Mecidiyeköy günlük kiralık evlerin yolunu tuttunuz. Adrese geldiğinizde ilk olarak kiralamak istediğiniz daireyi gezmeniz sizin faydanıza olacaktır.

Mecidiyeköy günlük kiralık dairelerden kiralamak istediğiniz daireyi yetkili kişi ile gezdikten sonra kontrat imzalamak için ofise geçebilirsiniz. Günlük kiralık dairelerde genel olarak bulunanlar. Buzdolabı, çamaşır makinası, ütü, saç kurutma cihazı, havlu, televizyon, fırın gibi temel ihtiyaç malzemeleridir. Kontratınızı imzalamak için ofise geçtikten sonra yetkili kişi sizden kimliğinizi istemektedir. Kira sözleşmesi olarak kaç gün kalacağınızı ve kadar fiyat ödeyeceğinizi sözleşmenin üzerine yazılı olarak eklemektedirler. Yanınızda mutlaka kimliğinizi bulundurmanız gerekmektedir. Kimlik bilgileriniz ev kiralamak için en önemli şartlardan birisidir. Bu esnada hem 18 yaşından büyük olduğunuz kanıtlanır hem de herhangi bir olaydan kaçak olmadığınız anlaşılır. Anlaşmayı yaptıktan sonra evinizin anahtarını alabilirsiniz ve dilediğiniz gibi evinizi kullanabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.