Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi BAL REKLAMLARI türk olmak

Hasan Cemal'den skandal yazı

15 Temmuz hain darbe girişiminden kısa süre önce katıldıkları bir TV programında, "Erdoğan önümüzdeki seçimleri görecek mi o bile belli değil" diyerek açıkça darbe çağrışımı yapan Ahmet ve Mehmet Altan kardeşler ile Nazlı Ilıcak dün ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırılmıştı.

Özellikle sosyal medya üzerinden, yargının bu kararına destek çığ gibi büyürken, hükümete karşı darbenin ve terörün bile yanında olacak kadar alçalan yazarlar da ortaya çıkmaya başladı.

T24'te yazan terör sevici Hasan Cemal, bugünkü yazısında yine terörü ve darbecileri övdü. Ahmet ve Mehmet Altan kardeşler ile Nazlı Ilıcak'a "arkadaşlarım" diye seslenen Cemal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da "Heyy Sen!" diye hitap ederek küstahça bir üslup takındı.

Yargının Altanlar ve Ilıcak hakkında verdiği kararın "adaletin ırzına geçmek" olduğunu söyleyen Cemal, Erdoğan'a, "Bir başka dünyaya alnında o kapkara leke ile göç edeceksin" diyerek küstahça bir yakıştırma yaptı.

Cemal, 15 Temmuz darbe girişiminden önce katıldıkları TV programlarında açık ve net bir şekilde darbe çağrışımı yapan bu üç ismi savunarak, "Nazlı da, Ahmet de, Mehmet de hiçbir zaman darbeci olmadılar. Darbe iş birlikçisi olmadılar." ifadelerini kullandı.

Bu darbe yanlılarını savunduktan sonra ise öok daha büyük bir skandala imza attı ve bu ülkenin, millet tarafından seçilmiş ilk cumhurbaşkanına, "Sen darbeci oldun, onlar olmadı. Nazlı Ilıcak da, Ahmet Altan da, Mehmet Altan da darbelere karşı hep hukukun yanında durdular. Ömür boyu özgürlük dediler. Adaleti savundular. Demokrasiden hiç kopmadılar." diye seslendi.

Ayrıca Cemal, yazısı boyunca bu üç FETÖ'cünün kararını yargının değil Erdoğan'ın verdiğini iddia ederek cumhurbaşkanına iftira attı.

TEHDİT GİBİ İFADELER

Cemal şunları yazdı:

"Heyy sen!

Bana baksana.

Öylesine adaletsiz bir dünya yaratıyorsun ki.

Öylesine zulüm ve baskıya batmış bir dünya resmi çiziyorsun ki.

Öylesine haksızlıklarla dolu bir dünyanın ressamlığına soyunmuş durumdasın ki.

Öylesine soluk alınamaz dünyanın peşindesin ki.

Öylesine milliyetçi çığırtkanlık dalgaları köpürtüyorsun ki.

Göremiyorsun, bu yol çıkmaz yoldur.

Bu yolun sonunda cehennem var.

Farkında değilsin ama öyle."

PKK YANLISI DEMİRTAŞ'A DESTEK

Bu skandal yazısının son paragrafında Erdoğan'a karşı olmayı devam ettireceklerini itiraf eden terör yanlısı Hasan Cemal yazısını şöyle bitirdi:

"Şunu iyi bil!

Akıllarımızı tutsak alamazsın.

Bizim akıllarımız çoktan beri özgürlüğe alışmış durumda.

Onun içindir ki, sen ne dersen de.

Barışı savunmaya devam edeceğiz.

Savaşa karşı çıkacağız.

Barışı suç saysan da, barış diyenleri hapse atsan da, savaşa karşı çıkmaya devam edeceğiz.

Nazlı gibi, Ahmet gibi, Mehmet gibi, Şahin Alpay gibi, Ali Bulaç gibi, Ahmet Turan Alkan gibi, Selahattin Demirtaş gibi adalet diyenleri, hukuk diyenleri, özgürlük diyenleri hapse atsan da, barış ve demokrasinin temelini oluşturan bu değerleri biz hep birlikte ölümüne savunmayı sürdüreceğiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.