Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi BAL REKLAMLARI türk olmak

İslam Kerimov öldü!

Özbekistan Devlet Başkanı İslam Kerimov’un hayatını kaybettiği bildirildi.

BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞTİ

Özbekistan Devlet Başkanı İslam Kerimov, 27 Ağustos'ta beyin kanaması geçirmesinin ardından hastaneye kaldırılmış sağlık durumunun kritik olduğu açıklanmıştı. 

FETÖ'YE SAVAŞ AÇAN İLK LİDERDİ

İslam Kerimov, 1999 yılında kendisine karşı girişilen darbe teşebbüsünden Fetullahçı örgütü ve CIA'i suçlamıştı.

1999'daki darbe teşebbüsü başarısız olunca Kerimov yönetimi FETÖ'yle mücadele için düğmeye basmış ve Gülen'in tüm izleri Özbekistan'dan silinmişti.

ÖZBEKİSTAN'DAKİ CIA AJANLARI, FETÖ OKULUNDA GÖREVLİYDİ

Yıl 2011...Özbekistan'da FETÖ'ye "Ülkede dini örgüt kurmak" suçlamasıyla büyük bir operasyon düzenlenmişti. Özbek polisi, FETÖ'nün okullarında çalışan Amerikalı öğretmenlerin CIA ajanı olduğunu ve diplomat pasaportuyla ülkeye girdiklerini tespit etmişti. ABD'li ve Türk öğretmenler tutuklanmıştı.

FETÖ'NÜN 50 ŞİRKETİNE EL KOYMUŞTU

Operasyonda ayrıca 50’den fazla FETÖcü şirkete baskın düzenlenmiş, mal varlıklarına el konulmuş ve çalışanlar tutuklanmıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.