Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi BAL REKLAMLARI TÜYAP

İzmir'de terör operasyonu: Onlarca gözaltı var...
İzmir'de PKK'lı teröristlere yardım ve yataklık yaptıkları, terör örgüteni sosyal medyada destek verdikleri iddiasıyla  31 kişi gözaltına alındı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi PKK'ya yönelik olarak il merkezi, Menemen ve Torbalı ilçelerinde operasyon düzenledi. Toplam 31 kişi gözaltına alınırken, 4 kişinin de arandığı belirtildi.



Şüphelilerin, PKK'lı teröristler kente geldiklerinde gizlenmelerine yardım ettikleri, bazılarının bölücü örgüt üyelerinin yakınları oldukları ve sosyal medya üzerinden örgüte destek verdikleri açıklandı. Şüphelilerin evlerinde 5 av tüfeği, örgütsel doküman, dijital veriler ele geçirildi. Ayrıca örgüte finans sağlamak için piyasaya sürülen kaçak sigaralara da el konuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.