Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Kandil'den CHP'ye eleştiri geldi

Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadelede başlatılan taarruz döneminde yaz/kış demeden operasyonlarına devam ediyor.

Mehmetçik'in operasyonlarıyla köşeye sıkışan PKK, CHP'den gelen SİHA açıklamalarıyla ümitlendi.

Terörle mücadelenin bel kemiğini oluşturan SİHA'ların kullanılmamasını isteyen CHP, Kandil'i sevindiren açıklamalarını birçok kez yineledi.

CHP YANLIŞ YAPTI

SİHA açıklamaları nedeniyle Kandil'in takdirini kazanan CHP, tezkere konusunda attığı adımla teröristbaşı tarafından eleştirildi.

PKK elebaşlarından Duran Kalkan, CHP'nin Meclis'te tezkereye destek sunarak yanlış yaptığını söyledi.

"ZİHNİYETİ DEĞİŞTİRMELİLER"

Teröristbaşı Kalkan, "CHP’liler özgürlükten demokrasiden dem vuruyorlar. Ama işin ucu Kürtlere geldi mi iş değişiyor. Kemal Kılıçdaroğlu ve partisi, AKP’nin Suriye ve Irak politikasını eleştiriyorlar. Ama buralara asker göndermek için karar çıkartmak gündeme geldiğinde herkesten önce biz oy vereceğiz diyorlar. CHP zihniyetini değiştirmelidir. Kürtler karşısında özeleştiri vermesi gerekiyor. Geçmişi doğru çözümlemesi lazım. Ulus tanımları ve Kürt toplumuna bakışları doğru değildir."diyerek Kılıçdaroğlu'nu ve CHP'yi eleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.