Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral rus uçağı Şırnak milletvekilleri İETT

Kaplan: Ankara Meclisi artık meclisimiz değildir
Eski HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, HDP'li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kaplan, HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile HDP'li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına tepki gösterdi.

"HDP'li parlamenterlerin dokunulmazlığının kaldırılması, parlamenter demokrasinin var olan kırıntılarını da kaldıracağı için tehlikeli bir süreçtir" diyen Kaplan, şunları söyledi:

TEHDİT ETTİ: SONUÇLARI AĞIR OLUR

"Ankara Meclisi artık meclisimiz değildir. İnancı, duygu kırılması tehlikelidir, sonuçları ağır olur. Seçilen belediye başkanlarının tutuklanmasının ardından yaşanacaklar toplumda ağır bir travmaya yol açar. Birlikte yaşama arzusuna büyük bir darbe indirilir. Demokrasiye olan inancı ortadan kaldırır"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
jebacz kurdow 8 yıl önce

Siktir git yavşak it soyu; seni ve senin gibi itleri o meclise alan da kabahat. Orası şerefli Türkiye Büyük Millet Meclisi'dir.Senin gibi şerefsizlerin orada işi olmayacak.

Avatar
halil 6767 8 yıl önce

kaplanmı bu piç olsa olsa lağım faresi olur mecliste ağladığı günleri unutmuşlar belliki

Avatar
Mustafa 8 yıl önce

bu pezeveğin bütün haklarını elinden alın şimdiye kadar ne kadar maaş aldıysa geri iadesine faizi ile birlikte isteyin kullandığı kimliği pasaportu elinden alın itin ülkesi nereyse oradan alsın