Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral rus uçağı Şırnak milletvekilleri İETT

Keskin nişancı eğitiminde Atatürk'e ateş eden PKK'lılar

Güneydoğu'yu kan gölüne çevirmeye çalışan PKK, hainlik zincirine bir halka daha ekledi. Dini ve milli değerlerimize savaş açan bölücü örgüt, teröristlerin silah eğitiminde kullandığı hedef tahtasına Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını koyarak, çirkin saldırıda bulundu. Örgüt, hem kendi hem de destekçilerinin hedefinin Türkiye olduğunu bir kez daha gösterdi.

ATATÜRK'Ü VURANA ÖDÜL





Silvan'da, Sur ve Cizre'deki operasyonlara katılan güvenlik güçleriyle çatışmak üzere YPJ'li Deniz kod adlı kadın terörist tarafından keskin nişancı olarak yetiştirilen yaklaşık 30 PKK'lı, Atatürk fotoğrafı yapıştırılan hedef tahtalarıyla her gün belirli saatlerde silah eğitimi aldı. Star'ın haberine göre; nefret tohumları eken bölücü örgüt, Atatürk fotoğrafını vuran teröristleri ödüllendiriyor.

HİÇBİRİ VURAMADI

Ancak elde edilen görüntülerde, delik deşik olan hedef tahtasında Atatürk fotoğrafına kurşun isabet etmediği gözden kaçmadı.

ATATÜRK'ÜN BOĞAZINA BIÇAK DAYADILAR



Fotoğraflarda, DAEŞ'li teröristlerin kafa kesme eyleminden ilham alan PKK'lıların, Atatürk'ün boğazına bıçak dayayarak poz verdiği görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.