Öne Çıkanlar terör Şırnak milletvekilleri flaş haber erdoğan haber botu

Kilis'e roket mermisi düştü!
Bu sabah saatlerinde Suriye'nin DAEŞ bölgesinden gönderilen bir roket, Kilis kent merkezinde bulunan Kartalbey İlköğretim Okulu yanındaki bir eve isabet etti.

İsabet eden roket nedeniyle bir evde bulunan iki kişi yaralandı. Yaralılar, Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Roketin isabet ettiği evde büyük çapta hasar meydana geldi. Evin hemen yanında bulunan Kartalbey İlköğretim Okulu öğrencileri de büyük panik yaşadı. Olayın ardından veliler, okulda eğitim ve öğretim gören çocuklarını alarak, evlerine götürdü.

KİLİS'E İKİNCİ ROKET DÜŞTÜ! 

Bu roketin hemen ardından Yavuz Sultan Mahallesi'ndeki bir sokağa ikinci roket düştü. Boş alana isabet ettiği belirten roketin can ve mal kaybına yol açmadığı belirtildi. İki roketin de Suriye'de DAEŞ'in etkin olduğu bölgeden atıldığı kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.