Öne Çıkanlar komplohaber sms api kullanımı tuba hezer gün zileli Jean Claude Juncker

Kurtulmuş: Derin devletin işi olabilir

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş: Bulgar aşırı milliyetçilerinin blokajına yönelik yaptığı açıklamada, "görünüşe baktığınız zaman Bulgaristan'ın resmi bir engeli değil bu, resmi bir uygulama değil ama sivil, belki de Bulgar derin devletinin destekleri olabilir, vatandaşlarımızın oraya gidip oy kullanmasına mani olmaya çalışıyorlar. Bu asla kabul edilebilir bir şey değildir. Demokrasiye aykırıdır, komşuluğa, aramızdaki iyi ilişkilere aykırı olan bir şeydir" ifadelerini kullandı.

Kurtulmuş sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye'de bulunan çok sayıda Bulgar vatandaşı var, bu vatandaşlarımızı ciddi şekilde rencide ediyor. Bulgaristan'ın derhal bu duruma son vermesi, tedbir alması ve vatandaşlarımızın rahat ve huzur içerisinde oylarını kullanmasını sağlaması lazım. Bu komşuluğun ve dostluğun gereğidir."


KAYNAKAA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.