Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Mehmet Ali Ilıcak içini döktü

Hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen Nazlı Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak, annesi için bir ceza beklediğini belirterek "Bu kadar ağır bir cezayı hak etmiyordu. Annem darbeci değil. Ama bu FETÖ'cülere aldanıp da bunların lehine yazı yazdı mı yazdı? Bunlar suçsa, suçlu. Darbeci mi değil, FETÖ'cü mü değil? Annem hiçbir zaman bir tarikatın, bir cemaatin içerisinde olmaz." yorumunda bulundu.

Oğul Ilıcak: Torununun büyüdüğünü göremeyeceksin

"BEN ANNEME KEFİL OLAMAM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile geçtiğimiz yıl yaptığı görüşmede annesi hakkında konuşulup konuşulmadığı sorulan Ilıcak, "Ben Cumhurbaşkanı’ndan kendim için bir şey isteyebilirim ama anneme kefil olamam ki. Ben annem için şudur budur, şunu yapar yapmaz diyemem ki." şeklinde konuştu.

"UYARDIM"

Annesinin son 4-5 yıldaki yazılarını hiç tasvip etmediğini ve bunu da alenen söylediğini açıklayan Ilıcak; "Hep de uyardım. Keşke beni dinleyebilseydi, bunların hiçbiri başına gelmeyecekti." ifadelerini kullandı.

Oğul Ilıcak: Torununun büyüdüğünü göremeyeceksin

"TORUNUNU GÖREMEYECEKSİN DEDİM"

Ilıcak, "Annemle karardan sonra ilk defa bugün konuştum. Morali iyi. Kararın İstinaf Mahkemesi'nde bozulabileceğini düşünüyor. Böyle bir cezayı hak etmediğini düşünüyor. Ben ona 3 sene evvel evde otururken, çocuğum da vardı yanımızda, dedim ki: 'Bu kafada gidersen bu çocuğun büyüdüğünü göremeyeceksin.' " açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ferdi 6 yıl önce

Annesinin tarikatçı, cemaatçi olmadığından yola çıkarak savunmuş. Fetö görünürde cemaat . oysa cemaatçiliği kılıf olarak kullanmış. Bünyesinde kendilerince hak bildikleri şeyler uğruna her türlü insanı barındırmışlar. Nazlı Işıcak' da bu uğurda kullanılmış ve bunlara önemli hizmet etmiş bir kişidir. 14 temmuzda "yine yeşillendi fındık dalları" türküsünü söyleyip darbe olacağı imasını yapacak kadar bunlarla iç içedir. Cemaatçi değildir, dini yaşantısı bile yoktur, mümkün değil gibi sözlerle masum gösterilemez. Darbecidir ve dibine kadar içinde olmuştur.

Avatar
Gönül ayan 6 yıl önce

Haris karı hiç doymadı ki!

Avatar
Başgan Vadi Baronu 6 yıl önce

Yaşlı kurtları da evlatları parçalar

Avatar
Ali 6 yıl önce

Gine yesekenecek fındık dalları Askerî Forma güya yeşil yaa asker gelecek ortalık yesilenecek diye ihtilâl haberdar ayan beyan etmiştir.Meral in durumu da farklı on beş temmuzdan bir iki gunce bayram değil seyran değil BEN başbakan olucam ben başbakan olucam diye ihtilâl olacağını ihtilalin başbakan adayı olduğunu ayan beyan ıfade etmiştir suçlular.