Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Whatsstats Kurtlar Vadisi

O kadın gezici çıktı

TSK'nın Suriye'nin Afrin'e kentindeki teröristleri temizlemek ve sınır güvenliğini sağlamak için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'ndaki ilk şehidi Musa Özalkan olmuştu.

ŞEHİDE BÜYÜK SAYGISIZLIK

Vasiyetinde bile Türkmen çocuklar için anaokulu yapılmasını isteyen Özalkan'a büyük saygısızlık yapıldı.

Bugün Şehit Musa Özalkan'ın emekli ikramiyesi ve aracı için Avukat Emine Gün tarafından haciz işlemi başlatıldı.

AVUKATIN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIMLARI

O avukat Emine Gün'ün 2013 Haziran'ındaki yani Gezi parkı eylemleri zamanında sosyal medya paylaşımları da dikket çekti.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Şehit emanetine haciz isteyen avukatın Gezi paylaşımları Şehit emanetine haciz isteyen avukatın Gezi paylaşımları
Astsubay Musa Özalkan’ın, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’deki teröristlere yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olmasından bir gün sonra emekli ikramiyesine ve aracına haciz konulmasını talep ettiği iddia edilen davacı Serkan Saraç, icra takibinin kendi bilgisi dışında, avukatı tarafından başlatıldığını öne sürdü.

Şehit Özalkan'ın vasiyeti herkesi ağlatmıştı. Özalkan, şu vasiyette bulunmuştu: "Vasiyetimdir. Şehit olursam Kurt-ar Derneği aracılığı ile Telafer’deki Türkmen Bala’lar (çocuklar) için anaokulu, kreş veya kültür merkezi, devletin bana vereceği paradan yaptırılması ve ismimin konması. Reis vasiyetimdir, aileme iletirsin. Telefonumdan gelen mesaj kayıtlı dursun şahit olsun."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.