Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral Riemann Hipotezi BAL REKLAMLARI türk olmak

Sabah operasyona katıldı, akşam FETÖ'den gözaltına alındı

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY'ye yönelik başlatılan soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında dün işadamları ve akademisyenlerin aralarında bulunduğu haklarında yakalama kararı çıkan 73 kişiden 30'u gözaltına alındı.

SABAH OPERASYONA KATILDI, AKŞAM GÖZALTINA ALINDI

30 kişinin gözaltına alındığı operasyona katılan Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli Hilmi Y., akşam evinde gözaltına alındı. Hilmi Y. ile birlikte 2 polis daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 polisin daha önce Karaman İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaptığı ve o dönem Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi. 3 polis, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Karaman'a gönderildi. Karaman'da ise dün yapılan operasyonda 21 polis, 8'i öğretmen 29 kişi gözaltına alındı.

Kaynak: Yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.