Öne Çıkanlar terör En iyi bulut santral rus uçağı Şırnak milletvekilleri İETT

Ses yarışmasına katıldıktan sonra vurulan Mutlu Kaya olay anını anlattı

Ses yarışmasında tanındıktan sonra eski sevgilisi tarafından vurulan Mutlu Kaya ilk kez olay anını anlattı. Kaya Diyarbakır'da yaşadığı yaralama olayı sonrası tedavi gördüğü hastanede ifade verdi.


Mutlu Kaya, "Veysi Ercan olay günü kapımıza gelerek, 'Kaçalım' dedi. Kaçmayacağımı söylediğimde bir dakika düşünmeden silahı kafama doğru sıktı. Silah ateş almadı. Kaçarken arkamdan bir daha sıktı, değmedi, bir daha sıktı. Dördüncü kurşun kapıyı kapatırken camından bana isabet etti.

"HER ŞEYİ HATIRLIYORUM"

Her şeyi hatırlıyorum. Beni rahatsız ediyor, sürekli anne ve babamla tehdit ediyordu. Onunla korktuğum için görüştüm. Yarışmaya katılmamdan dolayı sorun çıkardı. Bu yüzden beni mahvetti ve öldürdü. Olay günü görüşmek istemediğimi belirttiğimde, 'Gelir, evinizi tarar, ağabeyini öldürürüm' dedi" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.