Öne Çıkanlar kürtaj malzemeleri adapazarı kadın cinayeti Ferhat Encü jigolo olmak Ali Ekber Ertürk

Soçi'yle ilgili flaş gelişme

Soçi Kongresi'yle ilgili gelen son haberlere göre, Ankara'dan Soçi Kongresi'ne katılmak üzere giden muhalefet heyeti, Kongre vesilesiyle havaalanına ve kongre merkezine yerleştirilen rejim bayraklı resim ve logolara tepki göstererek, ülkeye giriş yapmak istemedi. 

YETKİ TÜRKİYE'YE VERİLDİ

Bu sebepten ötürü Kongre'ye katılmama kararı alan muhalefet heyeti, Kongre'de kendisini temsil etme yetkisini Türk heyetine verdi. Bu çerçevede, Kongre'de ilan edilmesi beklenen anayasa komisyonunun oluşturulmasına dair çalışmalar Türkiye tarafından takip edilecek.

LAVROV'UN KONUŞMASI YARIDA KESİLDİ

Suriye Kongresi'ne damga vuran bir diğer konu da Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un yaptığı açılış konuşması oldu.

Kremlin'in mesajını okuyan Lavrov'un sözü bazı delegeler tarafından kesildi. Bazı delegeler, Suriye'de hava saldırıları düzenleyen Rusya'yı sivilleri öldürmekle suçladı.  

Aynı anda ayağa kalkan bir grup delege ise Rusya'ya destekleri nedeniyle teşekkür etti. Bu anlar Rus devlet televizyonunda canlı yayınlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.