Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Kurtlar Vadisi Riemann Hipotezi

Tesettür Etek Ceket Kombin Önerileri Nasıl Olmalıdır ?

Tesettür Etek Ceket Kombin Önerileri Nasıl Olmalıdır ?
 
            Etek ve ceketlerin takım olarak kullanılması adeta birliğin gücünü çağrıştırmaktadır. Sadece iş kadınlarının etek ceket kombini yapıyor olduğu düşünülüyor olsa da aslında her alanda kullanımı mümkün olmaktadır. Özellikle tesettür giyim ürünleri arasında en çok etekler ve ceketler birlikte kullanılarak güzel kombinler yapılmaktadır.
 
            Ceketlerin uzun etekler ile uyum sağlaması sayesinde kadınların ne kadar asil göründüğü de ortaya çıkmaktadır. Hem rahatlık hem de şıklık için tesettür giyim ürünleri arasında etekler en uygun tercih olmaktadır. Asaletin rengi olan siyah her sezon daha çok kullanılıyor olsa da 2017 sezonunda farklı renkleri eteklerde ve ceketlerde görmek mümkündür. Üstelik farklı tasarımlara online alışveriş sitelerinden ulaşabilirsiniz. En güvenilir ve en hızlı alışveriş için www.modamerve.com en doğru tercih olacaktır. Bu sayede etek ve ceket alışverişi yaparak en mükemmel kombinleri oluşturabilirsiniz.
 
 - Düz Renk Etekler İle Düz Renk Ceketlerin Uyumu
 
            Lacivert renginde bir kloş etek giymek istediğinizde bu renge en güzel uyum sağlayacak beyaz bir ceket olmaktadır. Lacivert ile beyazın uyumu her zaman için göz alıcı ve zevkli görünmek için yeterli olmaktadır. Eğer kahverengi bir eteğiniz varsa mutlaka krem renginde bir ceket ile kombin yapmalısınız. Hem renk uyumu yapabilir hem de ten uyumunuza göre kıyafet tercih edebilirsiniz. Ayrıca tercih ettiğiniz renklere göre de ayakkabı, çanta ve şal uyumunu da güzel yapmanız gerekmektedir. Tesettür giyim ürünleri ile tarzınızı oluşturabilirsiniz.
 
 - Özel Davetler İçin Etek ve Ceketler
 
            Özel bir davete gitmek istiyorsanız eğer etek ceket kombini yapabilirsiniz. Kolları fırfırlı ve geniş olan ceketler ile uzun eteğinizi kombin yaparak özel davete uygun bir kombin yapabilirsiniz. Altına giyeceğiniz dar kesim etek sizi daha şık gösterecektir. Renk uyumunu bir arada yakalamanız sayesinde şıklığınız daha da ön planda olacaktır.
 
 - Bambaşka Tercihler İle etek Ve Ceket Kombinleri
 
            Sıra dışı bir kombin yapmak istiyorsanız eğer tozpembe eteğinizin üzerine leopar desenli bir ceket giyebilirsiniz. Akşam davetleri içinde ideal bir kombin olacaktır. Ayrıca gold renginde bir kemer ile kombini hareketlendirebilir ve aksesuar kullanabilirsiniz. Gold renginde bir çantada sizin için uygun olacaktır.
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ergunebru 6 yıl önce

Merhaba içeriğinizi çok sevdim :) İlham verdiniz teşekkür ederim,
Düz renk ceket ve etek fikrinize yüzde yüz katılıyorum :D Bende sadelikten yana biriyim ancak sadelik içine tek bir parça ile hareket katmasını da çok severim :)
Sizin görüşünüz nedir?
Daha yeni yeni başladım kombin yaparak giyinmeye:) Yine de eksiklerim var ama zevkime güveniyorum doğrusu :)
Bu arada şu yazı da bana iham vermişti isterseniz sizde bakabilirsiniz;
https://www.tarz2.com/girls-night-out-Icin-kombin-onerileri
Aslında blog değil bir ikinci el sitesi yeni keşfettim ve kıyafet aldım bir sorunla karşılaşmadım aksine oldukça yardımcı olan bir site ve iyi durumda kıyafetlerin çoğu...
Diğerleri ile kıyaslayıp tercih ettiğim bir sitedir inceleyince demek istediğimi anlayacaksınız :)
Bu benim naçizane önerimdi inceleyebilirsiniz isterseniz :)
Yeni yazılarınızı ve görüşlerinizi merakla beklemekteyim, sevgilerimle :***