Öne Çıkanlar terör PKK En iyi bulut santral Whatsstats Şerzad Ömer Mamsani

Türk korumalar Özdemir'i "korkutmuş"

Münih Güvenlik Konferansı'na katılan Türkiye düşmanı Yeşiller partili Cem Özdemir'e "güvenlik kaygıları" nedeniyle polis koruması verildi. 

ÖZDEMİR: YÜZLERİNDEN ANLAŞILIYORDU

Yıldırım'ı korumak üzere Münih'teki otelde bulunan güvenlik görevlileriyle cuma akşamı otelde karşılaştığını söyleyen Cem Özdemir, "Yüzlerindeki ifadeden beni gördüklerine sevinmedikleri anlaşılıyordu" dedi. Özdemir "Korumaların yüz ifadelerinden burada böyle yapabiliyorsa, Türkiye'de ne kadar agresif olabilecekleri anlaşılıyor. Ancak Almanya'da böylesi çıkışların yeri yok" dedi.

Özdemir'e Münih'te kaldığı süre içinde üç polis memuru eşlik etti.

ÇAVUŞOĞLU: YALAN SÖYLÜYOR

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yeşiller milletvekili Cem Özdemir’in açıklamalarına tepki gösterdi. Münih Güvenlik Konferansı sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çavuşoğlu Özdemir’in açıklamalarıyla ilgili, olarak "Yalan söylüyor" iddiasında bulundu. 

Özdemir’i 'önemli görünmeye çalışmak'la suçlayan Çavuşoğlu, "Etkisini kaybediyor, hatta kendi partisinde bile dışlanıyor. Sanırım yeniden popüler olmak ya da en azından daha görünür olmak istiyor" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.