Öne Çıkanlar TRT 1 Silvan Boğaziçi komplohaber dönerci ali usta

Yunan bakandan 'Türkçe' küfür!

Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos'un, geçen pazar günü helikopter ile Ege Denizi'nde Eşek adasına (Agathonisi) giderken, Türk hava sahası içinde uçtuğu uyarısında bulunan Türk hava kontrolörüne Türkçe küfür ettiği öne sürüldü.

Hürriyet gazetesinden Yorgo Kirbaki'nin Alpha radyosu ve televizyonunun muhabiri Dimos Verikios'a dayandırdığı haberine göre, Kammenos'u taşıyan helikopter Didim'in karşısındaki Eşek adasına yaklaştığında Türk kontrolör telsizden "Türk hava sahasında uçuyorsunuz. Uçuş planı verin" dedi.

Kammenos bizzat "Yunan hava sahasındayız. Ben de Yunan Savunma Bakanıyım" diye cevap verdi. İddiaya göre Türk kontrolör hava sahasını ihlal ettiğini ısrarla söyleyince, Kammenos, "Bre ha s…r" diyerek küfür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ihsan 7 yıl önce

Bunlar da kıçlarını ingilize dayayarak Türkiyeyle hırlaşma sevdasındalar. Dilencilerin haberlerini 8 sene Almanyada her gün dinledik, ne çabuk horoz oldular!!!