Öne Çıkanlar Boğaziçi komplohaber dönerci ali usta bim diş iltihabı

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'tan AK Parti için şok eden açıklamalar!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, parti il teşkilatının bayramlaşmasında AK Parti hakkında şok eden açıklamalarda bulundu. Çetin Arık yaptığı açıklamada, AK Parti'nin halkı kandırmak adına her türlü yolu denediğini ve yaklaşan 1 Kasım seçimlerinde de yine deneyeceğini belirtti.

Ülkede tek bir istikrar görüldüğüne değinen Çetin Arık, onun da AK Parti tarafından kandırılması olduğunu ifade etti. 1 Kasım seçimlerinde de AK Parti'nin halkı kandırmak adına her yolu deneyeceğini belirten Arık, halka gerçekleri anlatmak adına çok daha fazla çaba sarfedeceklerini söyledi.

Herkesin Kurban Bayramı'nı kutlayan CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, çok zor günlerden geçtiğimizi ve AK Parti'nin teröre lanet mitingi altında parti propagandası yapmasının halkla dalga geçmek anlamına geldiğini ifade etti.

AK Parti'nin seçimlerde yüzde 44-45 oy oranına kendi sabitlemek adına her türlü şeyi yapacağını belirten Arık, 1 Kasım seçimlerinde çok dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Arık, AK Parti'nin trilyonlarla seçime girerken halkın beş parasız girdiğinin altını çizdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.