Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

İstanbul'da IŞİD operasyonu! Terör şüphelileri gözaltında! Son dakika gelişmesi

Diyarbakır'dan sonra İstanbul'da da IŞİD operasyonu yapıldı. Sultanbeyli'de terör örgütüne ait hücrea evlerine baskınlar düzenlendi. Terör şüphelilerin bazıları polisin elinde kurtulurken bazıları ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Kocaeli ve Konya'da terör örgütüne karşı operasyonlar düzenlendi.

Sultanbeyli'de tespit edilen IŞİD örgüt evlerine Şube Müdürlüğü ekipleri, polis helikopteri ve özel harekat polislerinin desteğiyle eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda bazı şüpheliler gözaltına alındı. Polis evleri didik didik aradı.

Sultanbeyli Fatih Bulvarı'ndaki bir fırının üst katında örgüt evine düzenlenen operasyonda bir şüpheli polisten kaçmak isterken yüksekten düştü. Zanlı, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bir başka şüpheli ise polisin elinden kurtulup ormanlık alana kaçtığı öğrenildi.

HÜCRE EVİNDEKİ PANKART DİKKAT ÇEKTİ!

Operasyon düzenlenen dairedeki pankart ve yazılar dikkat çekti. Operasyon düzenlenen fırının üst katındaki dairede duvarda "Tevhide Çağrı" şeklinde pankart asılı olduğu görüldü. Operasyon yapılan başka bir adreste polisin el koyduğu bilgisayar kasasını aracın bagajına koyduğu görüldü.

KOCAELİ'DE 14 KİŞİ YAKALANDI

Kocaeli'nde de terör örgütüne yönelik operasyon yapıldı! Opersasyon sırasında terör örgütü IŞİD ile bağlantılı olduğu öne sürülen 14 şüpheli gözaltına alındı.

KONYA’ DA IŞİD OPERASYONU; 30 GÖZALTI

Konya’daki operasyon kapsamında da terör örgütüyle bağlnatılı olduğu öne sürülen 30 kişi karakola götürüldü. Zanlıların ifadesi alınıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.